Ruta de la Tapa 2012Coincidint amb la tercera edició de la ‘Ruta de la Tapa’, el Gremi d’Hostaleria de Viladecans ha presentat una capa de realitat augmentada on es recullen els bars i restaurants per tal de facilitar la seva localització amb una senzilla aplicació per a smartphome.

Després de l’èxit de la Ruta de la Tapa 2.0, el Gremi d’Hostaleria de Viladecans continua apostant per a les noves tecnologies amb la creació d’una capa de realitat augmentada amb els  establiments del gremi que es pot visualitzar amb l’aplicació Layar per a smartphones.

Aquesta aplicació utilitza la brúixola i el navegador GPS del nostre telèfon per presentar la ubicació dels diferents establiments a través de la càmera del mòbil. A part d’ubicar el restaurant o bar, ens dona més informació com ara la distancia en metres a la que es troba el local, el seu web, el telèfon, la tapa que presenta a concurs  i ens ofereix la possibilitat de guiar-nos amb googlemaps.

Per poder utilitzar aquest servei només cal descarregar al mòbil l’aplicació gratuïta Layar de la botiga d’aplicacions d’Android o iPhone.  Un cop descarregada només cal cercar la capa del Gremi en l’aplicació o teclejar aquesta adreça en el navegador del mòbil: www.layar.com/layers/ruta i guardar-la a favorits de Layar.

Un cop tinguem descarregada la capa del gremi a Layar només cal apuntar la càmera del nostre smartphone al carrer i ens mostrarà els bars i restaurants més propers i tota la seva informació.

D’altra banda, aquest any el passaport de la ruta incorpora codis QR amb les dades de contacte de cada un dels establiments participants i una foto de la tapa que presenten a concurs.

Finalment, durant els dies de la Ruta de la Tapa es farà la Gimcana 2.0, a través del web i les xarxes socials, que permetran obtenir regals.

LA RUTA DE LA TAPA A LES XARXES SOCIALS:

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live