Xat de l'alcalde 7 de maigEl proper dilluns a les 19 hores, i com ja és habitual, tindrà lloc una nova sessió del xat amb l’alcalde. L’alcalde, conversarà online per escoltar les queixes i propostes dels ciutadans i donar resposta a les seves inquietuds.

El ‘xat de l’alcalde’ va néixer el 7 de juny de l’any passat i durant aquest temps s’ha consolidat com canal directe, proper i obert a tothom que permet parlar amb l’alcalde de Viladecans de tota mena de qüestions sobre la ciutat. En els gairebé dos anys de funcionament, el servei ha rebut més de 600 preguntes dels internautes que han tractat temes tan diversos com ara la neteja als carrers, problemes de circulació, preinscripcions escolars, seguretat ciutadana, etc.

Si encara no heu participat mai, i teniu alguna queixa o proposta per fer arribar a l’alcalde només cal que entreu a www.wiladecans.cat i fer clic a l’apartat ‘xateja amb l’alcalde’. Un cop al xat no cal registrar-se, només s’ha d’introduir el nom i cognoms, una adreça de correu electrònic i la consulta. Les preguntes i respostes seran públiques i podran ser consultades en un històric de xats.

Per la seva part, les persones que no puguin participar directament en el xat tenen l’oportunitat de fer arribar les seves preguntes a l’alcalde a través del formulari del xat dos dies abans del mateix. Aquestes preguntes i les seves respostes seran publicades en el moment d’inici del xat.

D’altra banda, les preguntes que no doni temps a contestar durant l’hora de durada del xat, es respondran posteriorment i es podran consultar a l’històric del xat corresponent.

El ‘xat amb l’alcalde’ es repeteix cada primer dilluns de mes (excepte festius) i les dates es van anunciant anunciant amb antelació al web www.wiladecans.cat

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live