Catorze anys han passat ja des que Hasbro llancés Furby, aquell peluix interactiu i parcialment robotitzat que va divertir a tota una generació. Doncs bé, la companyia acaba d’anunciar una revisió completa d’aquesta d’aquests ninotets, una variant mecànica del ‘gremlin’.

El nou Furby és molt semblant en estètica al seu predecessor, però ha renovat completament el seu interior. La nova característica més cridanera a primera vista és la substitució dels ulls mecànics de la versió original per un parell de pantalles LCD color retroil·luminades que poden mostrar diferents tipus d’ulls i altres símbols.

A més, el nou Furby té la seva pròpia aplicació, de moment només per IOS, des de la qual el seu propietari pot alimentar, traduir el seu ‘idioma’ a l’anglès i realitzar altres activitats.Furby 2012

La mecànica que anima el cos del peluix també s’ha millorat en aquesta nova versió i ara és capaç de més expressions,  moviments i fins i tot ballar. Igual que el Furby original, el Furby 2012 es comunica i aprèn d’altres de la seua mena quan se’ls junta, amb l’agreujant que ara no necessiten escoltar sinó que intercanvien dades via wi-fi.

Una altra de les característiques que es manté en el nou Furby és que no té botó d’apagada. L’única manera de que calli (i no és cent per cent efectiva) és deixar a les fosques. Hasbro comunica que, a diferència d’anteriors versions, aquest Furby emmagatzema la seva personalitat en memòria de manera que quant torna a connectar-se recorda com era. La joguina té a més diverses personalitats que es van desbloquejant amb el temps i en funció del tracte que li donem.

El nou Furby començarà a estar disponible a partir del mes de setembre per 60 dòlars.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live