alquiler.comwww.alquiler.com/ es un nou web que permet llogar a altres usuaris qualsevol producte. Des cases, habitacions i cotxes, passant per carrets per a nadons, vestits de núvia, jacuzzis, ventiladors fins i tot el nou iPad o l’iPhone 4 -amb aplicacions incloses- es poden llogar bé per dies o per períodes de temps més llargs.

En temps de crisi qualsevol excusa és bona per poder aconseguir uns diners extres i alhora desfer-se de tots aquells objectes que, encara que estan en bon estat, no s’utilitzen i no fan més que ocupar espai i destorbar.

El web alquiler.com ofereix centenars de productes classificats per províncies en tres categories: cases, motos i cotxes i altres articles o també es pot accedir al producte desitjat a través de paraules clau al cercador. Un cop escollit el producte, els usuaris poden triar el període de lloguer, és a dir, per dies, setmanes o mesos i veure el que costa.

Un cop en hem decidit, el web permet posar-se en contacte amb l’anunciant i veure la disponibilitat del producte i fins i tot veure els comentaris d’altres usuaris que han llogat el mateix article.

Qualsevol objecte que es pugui imaginar, per estrany que sembli, està disponible en aquesta web. Pel que fa a tecnologia, alguns usuaris posen en lloguer tant un iPhone 4 amb aplicacions incloses per 10 euros al dia, el nou iPad també per 20 euros al dia o un teclat per al mateix per 3 euros al dia. També poden trobar videoconsoles com la PlayStation 3 per 6 euros al dia o un ordinador portàtil per 30 euros al dia.

Però també podem trobar articles curiosos com ara un Jacuzzi, un rascador per a gats, un ventilador de sostre, polseres contra el mareig,  o els apunts de la carrera de dret.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live