Twitter MusicTwitter ha posat en marxa un sistema de recerca de música basat en la seva plataforma anomenat Twitter Music. De moment només disponible per al sistema operatiu iOS i a través de web.

Aquest sistema funciona a Estats Units, Canadà, Regne Unit, Irlanda, Austràlia i Nova Zelanda, països des dels quals es pot descarregar de forma gratuïta des de la botiga d’aplicacions Apple.
Segons ha revelat la companyia de Califòrnia (EUA). Al seu bloc, el nou servei utilitza l’activitat de Twitter per detectar i permetre navegar entre les cançons més populars que circulen per la plataforma i descobrir artistes vovells.

Twitter Music es compatible amb iPhone 3GS, 4, 4S, 5, iPod touch i iPad. Requereix el sistema iOS 6.0 o posterior i està optimitzada per iPhone 5. No obstant això, Twitter ha anunciat que aviat estarà disponible per al sistema operatiu Android  i s’ampliarà a més països.

Incorpora l’activitat de música relacionada dels comptes dels artistes, es poden visitar els seus perfils i veure quins artistes segueixen i les cançons que escolten. També es podrà publicar des de l’aplicació la música que escoltes.

Les cançons de Twitter  Music provenen de tres aplicacions: iTunes, Spotify o Rdio. Per defecte, en entrar, es veu la música d’iTunes, tot i que les persones que estiguin subscrites a Rdio i Spotify poden ingressar en els seus comptes i escoltar les cançons dels respectius catàlegs.

D’altra banda, a través de l’etiqueta # NowPlaying, es podran veure i escoltar les cançons de les persones a les que segueix l’usuari.

La companyia californiana ha explicat que per llançar aquest servei s’han tingut en compte que els usuaris comparteixen i descobreixen cançons i àlbums diàriament, també que alguns dels comptes amb més seguidors són les de músics i que la meitat dels usuaris segueixen com a mínim un artista.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live