twitterSi volem que les nostres opinions a Twitter no passin desapercebudes en la munió de tuïts que es generen en un instant, podem seguir una sèrie de consells basats en estudis i experiències per tal de donar-los una major difusió. El que és evident, i mai s’ha d’oblidar, és que per triomfar a la xarxa cal que aportem contingut original i de valor.

1 . – Sol·licita que et retuitegin: Un estudi de Twitter sobre tuïts promoguts va mostrar que sol• licitar el retuït incrementa aquests en una mitjana d’un 311% . Les possibilitats augmenten quan s’escriu ‘retuït’ o ‘Retweet’ en lloc de RT i quan aquestes crides estan al principi del tuït i no al final.

2 . – Deixa espai per fer retuït: Deixar almenys 20 caràcters lliures al final del tuït per facilitar el retuït sense necessitat d’editar. Un consell addicional Si el teu nom d’usuari és molt llarg (més de deu caràcters) canvia’l. No perdràs seguidors.

3 . – Piula quan Twitter està més tranquil: En els moments en què hi ha més moviment a Twitter milers de missatges inunden les línies de temps. Busca els moments en què la teva audiència està més tranquil•la perquè el teu millor contingut sigui retuitejat.

4 . – Piula enllaços: Un estudis de Hubspot mostra que els twitters que inclouen links entre el 60 % i el 80 % dels seus tuïts tenen percentatges significativament més alts de retuït, que els que utilitzen twitter només per ‘ xatejar’. Probablement es degui al fet que els usuaris perceben major valor en un tuït amb enllaç. No obstant això el mateix estudi també demostra, paradoxalment, que un alt percentatge retuiteja sense conèixer el contingut. En qualsevol cas un bon titular es demostra com un element fonamental per a ser retuitejat

5 . – Prepara amb cura els teus tuïts: Els tuïts han de ser curts i normalment un text curt i atractiu (capaç de captar l’interès i els retuïts dels teus seguidors) és més difícil que un de llarg. Hi ha espai per a unes poques paraules que s’han de triar amb cura. Utilitza les majúscules i signes de puntuació correctes i no facis servir abreviatures.

Però el més important per incrementar l’èxit d’un tuït és que sigui original i aporti valor. I aquests continguts has de retuitejar-los de manera regular però no abusiva. Recorda que la mitjana de retuïts que obtenen les marques és de 1,3 per cada 10 tuïts.

6è . – Inclou imatges en els teus tuïts: S’han analitzat els tuïts amb imatges des que Twitter mostra les imatges ampliades en la línia de temps i constaten un increment d’un 150% en els retuïts, un 89 % més, marcats com a favorits i un augment del 18 % dels clics.

Via Business 2 Community: 5 Tips To Get More Retweet onTwitter

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live