Todos los vecinosSi  ets dels que t’aborreix asisitir a les reunions de la comunitat de veïns, ara amb http://www.todosvecinos.com/ t’estalviaràs aquest tràngol podràs assistir còmodament a les reunions des del sofà de casa.

Todosvecinos.com és un servei web que permet a les comunitats accedir a eines en línia de gestió i comunicació de les seves finques. Aquesta web ofereix la possibilitat de realitzar reunions i de comunicar-se entre els veïns des de casa, agilitzant els tràmits de convocatòria i realització de reunions i facilitant la resolució de problemes.

Les comunitats de veïns tenen l’obligació de posar-se d’acord per gestionar les zones comunes. Per facilitar aquest procés, fa un any es va llançar todosvecinos.com, un servei que ja compta amb més de 3.000 comunitats registrades.

Les comunitats que utilitzen aquesta eina online s’han pogut aprofitar dels seus beneficis, en què s’inclou la creació de reunions i la realització de les mateixes des de casa i la possibilitat de connexió directa amb l’administrador de la finca per notificar qualsevol incidència.

Aquesta nova manera d’interactuar amb els veïns de forma virtual sembla estar ajudant al desenvolupament del dia a dia en la vida real. Es tracta d’una eina social que permet als seus usuaris gaudir d’una forma de comunicació efectiva i real per saber el que passa a la seva comunitat de veïns.

Aquesta xarxa social és totalment gratis, el que permet que tots els usuaris d’Internet que visquin en edificis o comunitats de veïns puguin gaudir d’todosvecinos.com. Entre les seves possibilitats, aquesta xarxa social facilita la presa de decisions, la transmissió de novetats i la comunicació sobre les coses que realment preocupen al seu edifici o comunitat d’habitatges.

A més, des del servei han explicat que els seus usuaris podran tenir tota la informació en temps real de les gestions de les avaries, incidències i gestió. Aquesta possibilitat facilitarà la feina dels administradors de finques, que poden oferir un servei adaptat a la nova realitat en línia, així com agilitzar molts processos via Internet.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live