Sota el nom de Gigaset, l’empresa alemanya Siemens torna a fabricar telèfons mòbils i els presentarà en la pròxima edició de la fira IFA que és farà del 4 al 0 de setembre a Berlín.

gigasetConcretament hi presentaran tres models de smartphone, un de gamma mitjana anomenat Gigaset ME Pure, amb pantalla de 5 polsades, un processador Qualcomm Snapdragon 615 de vuit nuclis i memòria RAM de 2 GB.

La pantalla té una resolució Full HD (1080 px). La càmera posterior és de 13 megapíxeles i la frontal de 8, amb una lent gran angular que amb 120 graus permet fer còmodament selfies de grup.

La memòria interna és de 16 GB, ampliable amb una Micro SD. Compta amb una carcassa d’alumini i les seves dimensions són de 44,5 x 69,4 x 7,8 mm i un pes de 140 grams.

El seu sistema operatiu és Android 5.1 i sortirà al mercat amb un preu de 349 €.

El Gigaset ME, és molt semblant a l’anterior quant a l’aspecte extern però més gran, 5,5 polsades i millors materials i prestacions. Es tracta d’un model de gamma alta que incorpora una carcassa posterior de cristall Gorila Glass 2.5 D i una carcassa d’acer inoxidable.

El processador és més potent, un Qualcomm Snapdragon 810 de vuit nuclis, una memòria RAM de 3 GB. La càmera posterior és de 16 megapixels que pot gravar vídeo en 4K.

D’alta banda inclou un sensor de freqüència cardíaca, un altre de raigs ultraviolats i port d’infraroigs que permet fer servir el telèfon com a comandament universal per a múltiples dispositius.

La memòria interna és de 32 GB i el seu preu es situa en els 469 €.

Finalment, el model més sofisticat de la marca serà el ME Pro, molt semblant a l’anterior però amb una bateria de 4.000 mil·liamperes i una càmera amb un sensor de Sony amb 20,7 megapixels i estabilitzador òptic i enfoco ultraràpid.

Aquest model top de la marca sortirà a un preu de 549 €.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live