Samsung ha presentat a Nova York el nou Galaxy S 4, un smartphone que incorpora entre les seves característiques el control visual d’alguna de les seves funcions.

Aquestes funcions, anomenades Smart Pause i l’Smart Scroll permeten a l’usuari controlar el telèfon sense necessitat de tocar-lo. Per exemple, hi ha la possibilitat de controlar-lo amb els ulls: si hom mira un vídeo i n’aparta la mirada, automàticament el vídeo entra en pausa. De la mateixa manera, es pot fer lliscar un article, un missatge electrònic o una web només mirant de dalt a baix la pantalla.

Altres novetats en aquesta línia son l’Air View i l’Air Gesture. Es tracta que la pantalla i l’aparell reconeguin moviments i gestos sense haver de pressionar-la. L’Air View és semblant a l’S-Pen de la pissarreta Note II, que reconeix la punta del llapis sense haver de fer pressió. Amb l’Air View es poden ampliar fotografies o accedir als menús, per exemple, sense haver de prémer la pantalla. L’Air Gesture, per la seva banda, és capaç d’interpretar el moviment del canell per a interactuar amb el mòbiGalaxyS4l.

Un altre aspecte que s’ha millorat la comunicació i la connexió amb les persones. En aquest sentit la companyia ha presentat el Group Play, una opció que permet compartir continguts de manera simultània entre dispositius Galaxy S 4. Per exemple, un usuari pot compartir amb un contacte una cançó, que es reprodueix alhora en tots dos aparells. I encara millor: Group Play no necessita connexió a Internet, ni mòbil ni wi-fi, i es pot fer servir amb fotos i vídeos, també.

El nou mòbil estrella de Samsung, que és molt semblant per fora al seu predecessor (ha augmentat la), millora molt les prestacions tècniques i incorpora un arsenal de noves funcions enfocades a innovar en el control de l’aparell.

Entre les millores del aparell destaca la càmera de 13 megapíxels que utilitza una nova aplicació fotogràfica que permet fer servir simultàniament aquesta càmera i la davantera de 2 megapíxels, i posteriorment barrejar les fotografies. A més, es poden usar mentre es fa una trucada per a oferir un vídeo en directe.

L’aparell només pesa 130 grams, té una amplada de 7,9 mil•límetres i una pantalla Super HD AMOLED fins de cinc polzades. El Samsung S 4, que arribarà al mercat al final d’abril, portarà dos processadors diferents segons el mercat: un model disposa d’un processador de quatre nuclis a 1,9 GHz i l’altre, de vuit nuclis a 1,6 GHz. Independentment del processador, inclourà el sistema Android 4.2.2 Jelly Bean, una memòria RAM de dues gigues i tindrà una capacitat d’emmagatzematge de fins a 64 gigues, perquè l’aparell servirà també per a connectar-se al televisor o per a controlar electrodomèstics. I la bateria es pot extreure.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live