Samsung Galaxy S5La multinacional sud-coreana Samsung ha presentat el seu últim model de smartphone, el Galaxy S5, un smartphone en el que destaca la seva resistència a l’aigua i a la pols i el sensor d’identificació digital.

El nou model disposa d’una pantalla de 5,1 polsades Super Amoled amb una resolució Full HD de 1.080 per 1.920 píxels. El seu disseny és similar als models anteriors, esta fabricat en plàstic i s’ha millorat la part posterior amb un tacte millor que en els seus predecessors. Les seves dimensions són de 142.0 x 72.5 x8.1 mm i el seu pes és de 145 gr.

Una de les característiques més reeixides d’aquest model és la seva càmera de 16 megapixels que permet la gravació de vídeo en format 4k i el sistema d’enfocament en 0,3 segons, el més ràpid del mercat. A més, disposa d’un sistema d’enfocament selectiu que permet centrar-se en una àrea específica i difuminar el fons.

Un altra novetat en els models de Samsung és el reconeixent digital per desbloquejar el terminal. Aquest sistema també servirà per identificar a l’usuari a l’hora de realitzar pagaments per exemple amb PayPal.

En quant a les seves característiques tècniques, el S% porta un processador quad core a 2,5 GHz, 2 Gb de memòria RAM i sistema operatiu Android 4.4.2 (Kitkat). Es podrà trobar amb dues versions, una de 16 i un altre de 32 Gb ampliables fins a 64 amb una ranura MIcro SD. La seva bateria és de 2.800 mAh, que li permet suportar 12 hores de gravació de vídeo, 10 hores de navegació web o 21 hores de conversa telefònica.

A més disposa d’un sistema anomenat Ultra Power Saving Mode que en activar-se deixa la pantalla en blanc-i-negre i desconnecta immediatament totes les aplicacions i característiques no essencials per tal de limitar el consum de bateria permetent utilitzar el telèfon durant gairebé 12 hores amb tan sols un 35% de bateria.

El nou model sortirà al mercat en 150 països el pròxim 11 d’abril i en quatre colors: blanc, negre, blau i daurat. Quant al seu preu, de moment s’estima que estarà al voltant dels 600-700 €.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live