Electronic Entertainment Expo La Electronic Entertainment Expo de Los Angeles presenta les novetats en videojocs que arribaran a les botigues a finals de 2015 o principis de 2016.

Microsoft i Sony han presentat les seves novetats en les seves tradicionals conferències de premsa dies abans de l’inici oficial de la fira.

Si l’any passat vaser el de les presentacions de les noves consoles, la Xbox One i la PlayStation 4, enguany és l’any dels continguts.

Microsoft ha presentat Call of Duty: Advanced Warfare, Assassins Creed Unity, Forza Horizon 2, Dragon Age Inquisition, Fable Legends y Rise of the Tomb Raider, de la mà de tercers com ara Ubisoft, Activision, Electronic Arts o Square Enix, fent esment a ressaltar les capacitats online i multijudaro de la seva consola.

La producció pròpia o títols exclusius per part de Microsoft ha tingut dos grans protagonistes, la saga Halo, que torna el 2015 amb la seva cinquena entrega, però que abans estrenarà al novembre de 2014 Halo Màster Chief Collection, un recull dels lliuraments anteriors remasteritzades per Xbox One.

Per la seva part, Sony ha presentat noves versions dels seus títols més rellevants com ara Destiny, Battlefield HardLine, Far Cry 4, Dead Island 2, Mortal Kombat X, LittleBigPlanet 3, Batman: Arkham Knight, Uncharted 4: A Thief’s End.

També s’ha presentat la versió per a la Play 4 del premiat The Last of Us i la presentació de The Order 1886 la gran producció de Sony Computer de la temporada, una aventura d’acció a mig camí entre l’època victoriana i el ciberpunk. Joc que es retarda fins a febrer de 2015.

A més dels videojocs, Sony també ha parlat de l’estrena de la seva primera sèrie de televisió per a la seva plataforma en línia PlayStation Network, Powers, basada en el còmic de Brian Michael Bendis; i dels seus serveis PlayStation Now i PlayStation TV que aposten per portar el catàleg de jocs de les consoles de Sony a altres dispositius a través de la connexió al núvol. Serveis que, per ara, no arribaran a Espanya.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live