Timeline facebookEls usuaris de facebook ja poden gaudir de ‘timeline’, el nou aspecte del perfil de facebook que va ser anunciat per el seu creador, Mark Zuckerberg durant la conferència F8 del passat mes de setembre.

Els usuaris començaran a rebre una notificació en el seu perfil amb l’opció d’aconseguir el nou Timeline, encara que Facebook també ha creat una pàgina per obtenir-lo de forma directa; només cal entrar i prémer en ‘Aconsegueix la biografia‘.

Timeline té un període de proves de set dies. Així, en actualitzar-lo, l’usuari té una setmana per revisar tot el que apareix abans que els contactes de la xarxa social puguin veure-ho, encara que es pot publicar en qualsevol moment. Sinó s’actualitza de manera voluntària, la Biografia es farà pública automàticament als set dies i substituirà el perfil anterior de cada usuari, encara que seguirà comptant amb totes les fotos i històries pujades a la xarxa.

El redisseny del perfil aposta per una nova forma de compartir continguts, a través d’una pàgina molt visual i amb imatges de grans dimensions en la qual es poden recuperar els estats, vídeos i fotos compartides en la xarxa social de forma cronològica i repartits en dues grans columnes.

A més, la línia temporal del nou perfil comença amb la data de naixement de l’usuari, que pot omplir els espais en blanc sobre la seva vida fins al moment actual.
També es poden destacar les històries més rellevants de cada internauta, com ara el dia del teu casament o quan et vas comprar un cotxe nou, encara que es podran eliminar i amagar les entrades seleccionades.

Un altre dels aspectes destacats per Facebook és que amb la nova biografia l’usuari té accés a una nova eina anomenada registre d’activitat, en la qual es poden veure totes les entrades i activitats compartides en la xarxa, encara que aquesta opció només es visible per el propietari del compte.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live