Apple ha presentat el seu nou model d’iPad, amb 12,9 polsades que neix per ocupar l’espai dels usuaris que necessiten una tauleta però amb la potència d’un portàtil.

L’iPad Pro compta amb una pantalla retina amb una resolució de 2732×2048 px amb una densitat de 264pp, més gran que la del nou MacBook 2015; a més incorpora una coberta especial per no deixar empremtes i evitar els reflexos.

Compta amb un processador A9X amb arquitectura de 64 bits que el fa ser el dispositiu mòbil amb més prestacions de la marca.

Les dimensions són de 30,57 centímetres d’alt per 22,06 centímetres d’ample, i un gruix de 6,9 mil·límetres. El seu pes és de 713 grams per a la versió amb connexió wi-fi i 723 grams per a la versió amb connexió de dades.

Estarà disponible en tres variants, una de 32 o 64 GB i connexió WiFi, i una versió de 128 GB amb connexió LTE, que serà l’única amb connexió de dades mòbils, però a més serà compatible amb l’Apple SIM. Els colors seràn els mateixos que fa servir la companyia des de l’iPhone 5, és a dir, argent, or i gris espacial.

iPad_ProQuant a la càmera principal compta amb un sensor de 8 mp, enfocament automàtic i apertura de f/2,4 i la gravació de vídeo de 1080 p i una opció de càmera lenta a 120 fps i time-lapse. La càmera frontal és d’1,2 mp amb apertura de f/2,2 i gravació de vídeo en 720 p.

Sobre la connectivitat, disposa de la clàssica WiFi (802.11a/​b/​g/​n/​ac) amb doble banda (2,4 i 5 GHz), suport HT80 amb MIMO i Bluetooth 4.2, a més la versió amb connexió de dades suportarà LTE, UMTS/​HSPA/​HSPA+/​DC‑HSDPA, CDMA EV-DO i GLONASS i GPS assistit. Els sensors que trobarem a l’iPad Pro son Touch ID, giroscopi de tres eixos, acceleròmetre, baròmetre i sensor de llum ambiental.

Una de les novetats és la incorporació de quatre altaveus que ofereix un so estèreo dual ideal per a videojocs i escoltar música. La bateria promet 10 hores d’autonomia.

Entre els accessoris que poden trobar destaca un Smart Keyboard que el transforma en un portàtil i que actua com a funda protectora. Com amb 64 tecles i és compatible amb funcions ràpides que ens estalviaran tocar la pantalla.

Un altre accessori interessant és l’Apple Pencil, que és capaç de distingir els diferents graus de pressió que fem sobre la pantalla per fer línies més primes o gruixudes.

El nou iPad Pro estarà disponible durant el mes de novembre a un preu de 799 dòlars la versió de 32 GB, 949 dòlars la de 64 GB i finalment 1079 dòlars la versió WiFi amb LTE i 128 GB. El teclat Smart Keyboard tindrà un preu de 169 dòlars i l’Apple Pencil costarà 99 dòlars.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live