GmailA partir d’ara si ens penedim d’haver enviat un correu electrònic amb Gmail podrem activar una opció que permetrà desfer l’acció fins 30 segons després d’executar l’enviament.

Aquesta opció estarà desactivada en principi, però es podrà activar en la pestanya General dels ajustos de Gmail. Podrem configurar poder eliminar el missatge enviat als 5,10, 20 o 30 segons de l’enviament. De moment només funcionarà en la versió de Gmail web, no pas per a les versions mòbils.

Un cop enviem un correu electrònic, apareixerà una línia groga sobre el cos del missatge. Per poder cancel·lar l’enviament només caldrà fer un clic sobre aquesta.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live