Aquesta opció de la configuració, una de les més antigues d’aquesta xarxa social, controlava qui podia buscar la biografia d’un usuari escrivint el seu nom al camp de cerca. Una vegada eliminada qualsevol podrà buscar a qualsevol pel seu nom .

Un cop s’accedeixi a la biografia d’un altre usuari, només es podrà veure el contingut per al qual es tingui permís, per exemple en el cas de veure les fotos, les actualitzacions d’estat o qualsevol altre contingut que comparteixi cada usuari.

Segons la companyia s’elimina aquesta opció ja que actualment es poden trobar les biografies d’altres usuaris a través d’una etiqueta a les fotos o, en breu, amb el nou sistema de recerca en castellà.

Per a  Facebook, la millor manera de controlar qui veu les teves coses és utilitzar les dreceres a la privacitat: el usuaris només han de fer clic a la icona de bloqueig que hi ha a la part superior de qualsevol pàgina de Facebook i escollir amb qui volen compartir les seves fotos o actualitzacions.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live