ios-10-mensajesAmb la sortida al mercat del nou IPhone 7, Apple ha presentat el nou sistema operatiu IOs 10. Aquest, està disponible a partir de l’IPhone 5, iPad mini (2, 3 i 4), iPad Air (1 i 2), iPad Pro i iPod Touch de sisena generació.

Entre les seves novetats destaca l’encesa automàtica de la pantalla quan agafem el telèfon (aquesta funcionalitat només a partir del IPhone 6). Un altre de les modificacions és el nou disseny del Centre de Notificacions i Centre de Control i la pantalla de bloqueig que mostra les notificacions, fent-les més senzilles. A partir d’ara es desbloquejar el telèfon polsant el botó de ‘home’ directament, si llisquem cap a la dreta, s’obre la càmera i si ho fem a l’esquerra, es veuen els widgets. D’altra banda, podem respondre a notificacions sense desbloquejar el telèfon.

Per la seva part, Siri funciona amb aplicacions que no són d’Apple, per exemple podrem ordenar a Siri que enviï un WhatsApp.

L’aplicació ‘mapes’, millora i per exemple i recordarà on has aparcat el teu cotxe i et portarà. iMessage també s’ha renovat en aquesta nova versió del sistema operatiu. Ara disposa d’una botiga pròpia on trobaràs stickers, jocs i altres aplicacions. També es poden escriure missatges a mà. Una altra opció és la substitució automàtica de paraules pel seu equivalent en emoji,
El nou IOs 10 incorpora una nova aplicació anomenada ‘casa’ que és un centre de control demòtic per gestionar tots els dispositius intel·ligents que tinguem a casa i siguin compatibles amb Homekit.

Quan el teclat, ara IOs detecta automàticament en quin idioma estàs escrivint per tal de preveure el text. A més analitza la conversa per proposar per exemple si parles d’on ets, enviar la teva localització.

L’aplicació de fotos, agrupa en ‘records’ de forma automàtica per exemple totes les fotos que s’han fet en un viatge i a més crea un vídeo curt. A més també organitza les fotos per reconeixement facial.

Finalment, també destaca la possibilitat d’eliminar aplicacions natives d’Apple, una pestanya a l’aplicació del rellotge que t’avisa quant has d’anar a dormir i quant t’has de llevar, en funció de les hores que vulguis dormir; i l’aspecte de l’aplicació Apple Music ara és més intuïtiva.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live