La setmana passada es va presentar el nou model d’IPhone, el 7, que entre les seves característiques destaca per la seva nova càmera, la desaparició de l’entrada d’àudio i ser resistent a l’aigua.

iPhone-7S’han presentat dos models, el 7 de 4,7 polsades amb 2 GB de memòria Ram i el 7 plus de 5,5 polsades amb 3 GB. Ambdós models es poden trobar amb 32 GB, 128 GB i 256 GB de memòria interna.

Una altra novetat és la desaparició del botó principal, que deixa de ser mecànic i ara funciona amb un sensor de pressió que activa diverses funcions. Aquest canvi de disseny ha permès que per primer cop els IPhone siguin resistents a l’aigua, encara que no submergibles, i a la pols.

El nou IPhone disposa d’una càmera de 12 megapíxels i una frontal de 7 megapíxels amb un conjunt de lents obtenen imatges de gran qualitat amb poca llum. Així disposa d’un gran angular i un teleobjectiu que permeten emular la qualitat de les càmeres tradicionals.

La versió plus disposa d’una doble càmera que captura dues imatges de forma simultània amb tractaments diferents de color que es combinen per obtenir la imatge final. Amb aquesta tècnica, les fotos són més nítides, sobretot amb poca llum. També serveix per a aconseguir un zoom òptic x2 sense pèrdua de qualitat de la imatge.

Disposa d’una pantalla retina que proporciona colors més brillants. Compta amb el sistema operatiu IOs 10 que suposa millorar assistència per veu i integració amb la domòtica de la llar.

Finalment, un altre dels grans canvis de l’IPhone 7 és la desaparició del jack de 3,5 mil·límetres per a connectar els auriculars. Ara, per escoltar música es farà servir el port Lightning tant amb els auriculars que vindran de sèrie o bé amb els nous auriculars sense fils Aripods d’Apple que també han aparegut aquesta setmana.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live