Tokyo Game ShowLa multinacional japonesa Sony s’ha avançat a la celebració del Tokyo Game Show per fer la presentació en societat de les seves novetats per a la temporada vinent.

En aquesta presentació ha quedat clar que els futurs desenvolupaments de la marca estaran destinats a la PlayStation 4. D’altra banda Sony aposta fort per la seva consola portàtil PS Vita, que en el mercat europeu i nord-americà no acaba de triomfar però que en el Japó té molts adeptes.

Així, a part de millores de software i nous colors, l’empresa traurà al mercat nous títols com ara ‘Way of the Samurai’, ‘Samurai Warriors Chronicle 3′, ‘Gundam Breaker 2′, ‘Luminous Arc Infinity’ o ‘Phantasy Star Nova’, de moment pel mercat nipó.

Per la seva banda, PlayStation 4 també rebrà una bona dosi de jocs. D’entre ells destaca el títol esportiu de golf basat en món obert, ‘Everybody’s Golf’ / ‘Hot Shots Golf’, així com els esperats ‘Tomorrow Children’ i ‘Little Big Planet 3′.

Però la principal expectació d’aquesta conferència sobre PlayStation de cara al Tokyo Game Show 2014 ha estat relacionada amb la revitalització de noves sagues. És el cas, per exemple, de l’exclusiva franquícia ‘Disgaea 5′, així com de la col·laboració entre el director Guillermo del Toro i el desenvolupador Hideo Kojima, amb el seu títol de terror ‘Silent Hills’. Tampoc ens oblidem d’una altra franquícia amb milers de seguidors, ‘Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain’, de la qual van assegurar que estaria molt present a la fira.

Una altra saga amb fans no només del Japó, sinó del món sencer, és Yakuza, que rebrà un nou títol anomenat ‘Yakuza Zero’. Finalment, la moda dels ‘crossovers’ seguirà sent impulsada amb la unió de ‘Dragon Quest’ i ‘Dynasty Warriors’, amb el títol de ‘Dragon Quest Heroes’.

En total, 44 nous jocs anunciats per a les consoles de Sony, dels quals es revelaran nous detalls a la Tokyo Game Show, el 18 de setembre.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live