movistar-videojuegosLa lluita de les empreses de telecomunicacions per fer-se amb el mercat de l’alta velocitat obliga a millorar les ofertes. Després de la integració de Vodafone i Ono que portarà una expansió en aquest camp i de les ofertes competitives que ja ofereix Jazztel, ara és el torn de Moviestar que anunciat la comercialització de FTTH a 200 megas simètrics en les pròximes setmanes.

A més també ha anunciat que al llarg de 2015 oferirà connexions simètriques de 1.000 Mbps simètriques. Per oferir aquesta velocitat utilitzarà una tecnologia anomenada NGPON1.

Amb aquest nou servei, l’usuari final estarà preparat per rebre retransmissions esportives amb resolució 4K amb la possibilitat d’escollir les càmeres i el seu angle de visió.

D’altra banda gràcies a l’ampliació a 200 Mbps, l’operadora està a punt de llançar una plataforma de joc online que s’oferirà amb Moviestar Fusión.

Aquesta plataforma permetrà jugar directament al televisor tan sols amb una connexió a Internet i un dispositiu que oferirà la marca i que ajuntarà la ONT, el router WiFi i el descodificador per als televisors amb accés a la plataforma de jocs.

Entre els títols que es podran jugar en aquest servei destaquen Grid, Sonic 4, Virtual Tennis 4, Battlefield, Els Sims, Need for Speed, Mass Effect, Fifa, Dragon Age, Dead Space, Assassins Creed, Farcry, Skyrim, Fallout.

De moment encara trigarà gairebé un any a entrar en funcionament a causa dels diferents problemes tècnics que cal resoldre. També s’haurà de veure el cost que suposarà aquest nou servei per al client final, encara que es preveu que Moviestar oferirà una tarifa plana que permetrà accedir a un catàleg de jocs que no siguin novetats i que només representaran un extra en el preu final de tot el paquet Fusión.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live