Alumnes dels quatre Instituts de la ciutat i avis dels casals de la gent gran interpretaran avui el rap de l’AWI.NET a favor de la inclusió digital.

L’activitat forma part del programa ‘AWI.NET’, que organitza cursos d’iniciació a Internet 000part de l’estratègia que la ciutat esta posant en marxa per dotar-se de les últimes tecnologies per tal de facilitar la vida als seus ciutadans i s’emmarquen en el programes de formació en l’ús de noves tecnologies per a que ningú en quedi fora.

Els cursos per a gent gran son impartits pels seus propis néts o altres joves voluntaris. Amb aquests cursos intergeneracionals es preten que els avis perdin la por a les noves tecnologies a part de fomentar valors com el compromís, la paciència o la capacitat pedagògica que han estat centrals en aquest projecte.

Per tal de promocionar aquest cursos avui i el proper dimecres dia 8 es faran cinc cantades del ‘Rap de l’AWI.NET’ que seran enregistrades en vídeo i que es publicaran  als  webs  municipals i a les xarxes socials per animar a joves i grans a participar en la segona  edició dels cursos de l’AWI.NET després de l’èxit de la primera edició que va aplegar 13 ‘parelles digitals’.

La  primera  cantada es farà aquest matí a partir de les 9.30 hores, al Poliesportiu Municipal del Centre. Una hora i mitja més  tard  agafarà el relleu l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut de Sales i cap  a  les 12.45 hores serà el torn dels alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Torre-roja.  El  dimecres 8 de febrer, a les 10 hores, seran els alumnes de 4t  d’ESO  de  l’Institut Josep Mestres i Busquets els que cantaran el rap, mentre  que  cap  a les 12 h tancaran les actuacions els nois i noies de 3r d’ESO de l’Institut Miramar.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live