Ja es pot consultar el resum de les cerques a Google durant l’any 2011 a través de Zeitgeist, on podem trobar tant el més buscat com les recerques que han tingut un creixement més ràpid el 2011.

La informació es presenta de forma gràfica. Només entrar, tenim els resultats globals que han tingut un creixement més ràpid. Si punxem en cada un d’ells, podrem veure un informe una mica més detallat.

A la secció ‘llistes de les deu recerques principals’, podem accedir als resultats desglossats per països. Gairebé tots estan dividits en deu categories que varien segons el país. Dins de cada categoria trobarem un gràfic interactiu que ens permet comparar entre dues cerques al llarg de tot l’any.

En quants als resultats en si mateixos, en global ens trobem amb el primer lloc ocupat per Rebecca Black, present en les llistes de tots els serveis. A continuació un sorprenent Google + que pot despertar les suspicàcies d’alguns,  però si mirem una mica els resultats per països ens trobarem que la xarxa social de Google ocupa els primers llocs en les recerques de creixement més ràpid en diversos llocs. Per exemple, recordem que la xarxa ha tingut un creixement significatiu a Àsia.

Crida l’atenció que sigui en els resultats globals de Google on podem veure un major nombre de recerques relacionades amb el món de la tecnologia. En el cinquè lloc tenim al videojoc Battlefield 3, en el sisè, els rumors de l’iPhone 5; en el novè, la mort de Steve Jobs, i en el desè, l’iPad 2.

Pel que fa a Espanya, dins de les recerques de creixement més ràpid, tenim en primer lloc ‘Eleccions 2011’. El segueixen ‘Bankia’, ‘Atrapa un millón’, ’WhatsApp’ y ‘Dieta Dukan’ dins dels cinc primers llocs. Relacionats amb tecnologia, està també “iPhone 5″ en el setè lloc.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live