Un viver de empreses de Cornellà ha posat en marxa un portal a internet per a l’autogestió de finques. En poc mes de dos mesos de vida ja compta amb  més de 200 comunitats de veïns donades d’alta.

‘SmartFincas’ és gratuït i ofereix un programa per a la gestió dels comptes de la comunitat, un xat de comunicació pels veïns i un buscador de proveïdors per a serveis específics a finques.

Uns emprenedors de Cornellà creen un portal d’autogestió de finquesEl projecte, que vol traslladar al sector de la gestió de finques la filosofia del postals web de recerca que funcionen en altres àmbits com ara l’immobiliari o la contractació d’hotels, ha estat creada per un administrador de finques, un economista i un enginyer en telecomunicacions.

Aquest servei està pensat per a comunitats de fins a 15 o 20 veïns que no tenen problemes constants i que poden funcionar bé sense necessitat de tenir contractat el servei d’un administrador de finques.

La web disposa de tres eines principals. Un senzill programa comptable que permet l’autogestió i el control ‘on-line’ dels comptes de la comunitat, afavorint la seva accessibilitat a tots els veïns. Un xat social per facilitar la comunicació i informació entre els propietaris de la finca, que permet enviar notificacions per correu electrònic, compartir informació o publicar avisos i dates de reunió.

Finalment, un tercer espai de directori de proveïdors que actualment ja consta de 145.000 entrades d’empreses. Es tracta d’un buscador que busca per categories i territori tot tipus de serveis d’interès per a les comunitats i que incorpora els comentaris i les valoracions de les pròpies comunitats de veïns.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live