Microsoft-Display-DockLa multinacional nord-americana ha presentat un dispositiu anomenat Display Dock que permet connectar un Lumia, un smartphone de Microsoft, amb sistema operatiu Windows 10, a un teclat, un monitor i un ratolí per convertir-lo amb un ordinador de sobretaula.

El terminal es connecta per USB type-C i d’aqui a un monitor amb entrada HDMI o Display Port (transmet àudio i vídeo) mentre que el ratolí i el teclat es connecten al Dock per USB.

El telèfon funciona com a CPU de l’ordinador i s’encarrega de moure les aplicacions i executar les ordres que li donem. El sistema operatiu és un Windows 10 pràcticament idèntic al dels PC encara que mostra les típiques informacions sobre bateria i cobertura del nostre smartphone en una franja a la part superior de la pantalla.

El menú d’inici de Windows 10 està present i un cop el despleguem ens mostra el menú del telèfon que hem connectat.

D’altra banda, encara que estiguem connectats amb el Dock, el telèfon continua funcionant independentment de manera que podem contestar trucades i continuar treballant en el monitor.

Un altre aspecte destacat és la possibilitat d’escalar a temps real imatges i vídeos de tal manera que pot reproduir Full HD en el monitor i s’ajustarà a la pantalla del monitor transmeten a 1920×1080 amb un bon àudio.

Amb aquest dispositiu, Microsoft aposta per potenciar la productivitat amb el seu sistema operatiu Windows 10 que permet així continuar treballant en qualsevol lloc sense haver de transportar un ordinador d’un lloc a un altre.

Un altre aspecte interessant és la possibilitat d poder jugar en pantalla gran sense necessitat d’una consola o per veure pel·lícules i sèries en una pantalla gran tan sols amb el telèfon i un disc dur que podem connectar a Diisplay Dock

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live