Cubify La companyia Cubify ja permet als usuaris fer reserves de la impressora 3D, Cube, que estarà disponibles per $ 1.299 (un 980 euros). Amb aquesta impressora, els usuaris podran crear els seus propis objectes en tres dimensions a partir del 25 de maig, data en la qual la companyia estima que es començaran a enviar les comandes de Cube.

La possibilitat de crear objectes en tres dimensions ja no es limita als programes de disseny.  A partir d’ara els nostres dissenys podran prendre forma gràcies a aquesta nova impressora que pretén ser una revolució en el món de la tecnologia.Així dissenyadors de moda, creatius o qualsevol usuari que vulgui crear els seus propis objectes en tres dimensions podrà fer-ho gràcies a la impressió en 3D.

La companyia nord-americana Cubify ha obert el termini per fer reserves de la impressora en 3D Cube a través de la seva pàgina web. El seu preu és de 1.299 dòlars (983 euros) i els lliuraments de les comandes, segons té previst la companyia, començaran a realitzar-se entorn del 25 de maig d’any.

Amb aquesta impressora, els usuaris podran crear objectes de 14 centímetres d’alt. Cube inclou un programari a través del qual els usuaris podran fer les seves creacions de forma senzilla. Un cop fet, només cal donar-li a imprimir -com si d’un document es tractés – i Cube començarà a donar vida als dissenys. A més, Cube inclou accés gratuït a través de Wi-Fi i la possibilitat d’imprimir en 10 colors diferents.

La impressora Cube surt a la venda amb un cartutx de filament de plàstic de color plata i un altre cartutx en color verd neó. Els usuaris podran adquirir la resta de cartutxos de colors per 50 dòlars (uns 38 euros), així com una gran varietat d’accessoris per a la seva nova impressora en tres dimensions.

Les reserves de la nova impressora de Cubify poden realitzar des de la pàgina web per als usuaris dels Estats Units, Canadà i Europa.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live