Finalment, Apple ha presentat el seu smartwatch. Després de les darreres novetats que s’han pogut veure al Mobile World Congress, la firma de Cupertino ha llançat el seu producte llargament esperat.

Ho ha fet presentant tres models bàsics, el primer conegut com a Apple Watch compta amb una caixa d’acer inoxidable en color plata o negre i una pantalla de cristall zefiro amb corretges de pell o una de cautxú. Comptarà amb dues mides (42 i 38 mm) i es podran fer fins a 18 combinacions diferents.

ApplewatchEl segon model s’anomena Apple Watch Sport i compta amb una caixa d’alumini anoditzat amb acabat color plata o gris i les mateixes mides que l’anterior. Compta amb cinc corretges de cautxú de colors blanc, blau, verd, rosa i negre.

Finalment, el tercer model és l’anomenat Apple Watch Edition, el top de la marca. Són sis models amb caixa d’or de 18 quirats, pantalla amb cristall zefiro polit.

El rellotge es controla amb un botó i fent pressió sobre la pantalla per fer zoom i desplaçar-se. També es pot controlar per veu a través de Siri per consultar la nostra agenda, dictar missatges o notes de veu o obtenir indicacions de ruta. Al portar un micròfon i un altaveu pot funcionar com un mans lliures.

El telèfon té un sistema de vibració diferent segons els tipus de notificacions. El punt feble, com el d’altres dispositius de la competència és la durada de la bateria que segons la marca ens durarà una jornada si mantenim sempre la pantalla encesa.

Com en altres models es mostrarà l’hora de forma personalitzada amb altres informacions com ara el temps, calendari, fases de la lluna, informació de la borsa, etc.

Quant a la cura de la salut, l’Apple Watch compta de sèrie amb un acceleròmetre per mesurar passos i distància a més de mesurar el ritme cardíac gràcies el sensor col·locat en la part posterior.

El rellotge és resistent a l’aigua però no submergible i la bateria té una durada màxima de 18 h.

Quant als preus, el model més senzill tindrà un preu de 349 dòlars i el més car a partir de 10.000 dòlars. i sortiran a la venda als EUA el pròxim 24 d’abril.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live