Cursos XplaiDes d’avui fins el proper dia 21 de setembre,  la Xarxa Pública Local d’Accés a Internet (XPLAI) obre el període d’inscripció als seus cursos i tallers del primer trimestre del curs 2011-2012 que començaran a partir del 3 d’octubre. Durant aquest període es poden fer les inscripcions als més de 10 cursos i tallers que s’imparteixen als centres de la Xarxa XPLAI de la Fundació Ciutat de Viladecans, que oferiran al voltant de 310 places aquest trimestre.

La Fundació Ciutat de Viladecans continua amb la seva tasca de promocionar l’ús de les noves tecnologies amb el seu programa de cursos d’ofimàtica a través de l’XPLAI (Xarxa Pública Local d’Accés a Internet). Així, l’XPLAI imparteix per una banda cursos d’Ofimàtica, en primer i segon nivell, als diferents centres de què disposa (Alba-rosa, Biblioteca, Can Batllori, Edèlia Hernández, Barri de Sales i Pablo Picasso). Els cursos d’Ofimàtica primer nivell són d’iniciació en l’ús d’un ordinador i també s’ensenya a treballar amb el processador de textos Microsoft Word, mentre que en els de segon nivell els alumnes aprenen a treballar amb el full de càlcul Microsoft Excel, el programa de presentacions Microsoft  Powerpoint i  la base de dades Microsoft Access.

Pel que fa als cursos d’iniciació a Internet, en el primer nivell els alumnes aprendran a navegar per Internet amb diferents navegadors, a cercar informacions i imatges a buscadors, utilitzar el correu electrònic, xarxes socials, o descarregar fotografies digitals entre d’altres. En el curs de segon i tercer nivell aprofundiran en aquests temes. El preu dels cursos és de 20 €.

D’altra banda també s’ofereixen tallers de 10 hores com ara ‘Retoc fotogràfic’, ‘Fotografia digital’ i ‘Vídeo digital’,  de dues hores de durada.

A més a més, a l’XPLAI es pot obtenir l’ACTIC, el Certificat de la Generalitat d’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, en el nivell bàsic. L’XPLAI ofereix un curs preparatori per a la realització de la prova ACTIC, el curs consta de dues parts, una de 36 hores presencials i una altre de 24 hores de formació en línia on un tutor anirà proposant exercicis sobre el temari ACTIC.

Els cursos i tallers ofereixen un màxim de deu places per centre. Les inscripcions s’han de fer personalment a la Fundació Ciutat de Viladecans, c/Antiga Riera, 8, o bé per telèfon al 93 647 00 55.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live