Aquest dimarts 13 de març tindrà lloc el primer debat organitzat per Google iIntelligence 2 a través del canal Versus. Es tractarà d’una trobada sobre la guerra contra les drogues en el qual participaran personalitats com Russell Brand o Julian Assange. El debat es podrà seguir per YouTube i es farà servir la tecnologia Hangouts de Google + per a la seva realització.

No és la primera vegada que Google transforma un dels seus serveis en un punt de trobada per fomentar el debat sobre un tema. La companyia ja ha realitzat iniciatives i trobades d’aquest tipus que han estat retransmesos per YouTube, amb l’objectiu que els internautes puguin accedir als col·loquis i participar de manera directa en els mateixos.

Seguint aquesta línia, Google s’ha aliat amb Intelligence 2 per crear un canalde YouTube específicament dissenyat per als debats. Es tracta de Versus, que arrenca la seva activitat amb el primer dels seus debats. Aquests trobades tenen la peculiaritat que faran servir la funció Hangouts de Google + per permetre la interacció dels participants que es troben en diferents llocs. Els usuaris podran seguir l’esdeveniment a través d’una retransmissió en streaming per YouTube.
L’eina Hangouts de Google + permet crear trobades amb videotrucades entre contactes, funció que pot fomentar precisament la creació de debats i grups de col·loqui. Alguns dels participants utilitzaran aquesta tecnologia i altres estaran directament a l’escenari habilitat per Google.

El debat amb el qual s’inicia l’activitat dels debats de Versus tractarà sobre el tema de “És moment de posar fi a la guerra contra les drogues”. Per aquesta trobada, Google ha escollit personalitats destacades com el fundador de Virgin, Rusell Branson, el creador de Wikileaks, Julian Assange, i l’actor i còmic Russell Brand. El debat es podrà seguir al canal Versus de YouTube el 13 de març des de les20.00 hores a Espanya.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live