Aquesta setmana acull una nova edició del Mobile World Congress (MWC), l’aparador mundial de les novetats en telefonia mòbil.

Entre el 24 i el 27 de febrer les principals marques de telefonia mòbil es citaran a la capital catalana per presentar els seus darrers models.

Així entre d’altres Samsung presentarà el seu proper mòbil insignia, el Galaxy S5, concretament el proper dilluns 25. El Galaxy S5 portarà un processador nou de 8 nuclis, 3 GB de memòria RAM, pantalla de 5,25 polsades i càmera de 16 megapixels. A més es possible que es presenti un nou smartwatch, el Galaxy Gear.

Mobile-World-Congress2014D’altra banda BlackBerry també serà present a Barcelona per intentar rellançar una marca que vol tornar a estar entre els grans del sector. Per això apostarà per crear models destinats al mercat corporatiu, i altres destinats al gran públic amb un preu més ajustat que els seus darrers llançaments com ara el Q5 que no han tingut l’¡èxit esperat.

Per la seva part Nokia serà l’últim cop que estarà present com a marca independent ja que després passarà a formar part integrant de Microsoft. Els seu producte estrella serà un model amb sistema operatiu Android, el Nokia X, un model de gama baixa a un preu per sota dels 100 dòlars destinat a fer-se amb els mercats emergents.

Un altre de grans presents al MWC serà Google que presentarà la seva nova tablet Nexus 8, una versió en 8 polsades de la Nexus que neix per competir amb el iPad mini Retina.

Altres marques que presentaran nous models son Sony, que treurà al mercat el Sony Xperia Z2 i LGque presentarà el LG G2 Mini.

Finalment, també entraran em força els models de l’empresa xinesa Huawei que presentarà un nou smartphone, dos models de tauletes ii un smartwatch.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live