El curs escolar ja està en marxa, els nois i noies tornen a les aules. Us presenten unes quantes aplicacions que els poden ajudar a l’hora de fer deures a casa.

Wolfram Course Assistant ens ajuda a entendre matèries com les matemàtiques, la física, estadística… Es troba tant per a IOs com per Android a un preu al voltant dels 2 €.

Autodesk Sketchbook és una aplicació de dibuix. Permet simular un llapis, ploma o pinzell. La versió gratuïta inclou 10 pinzells predefinits, eines de simetria i transformació proporcional i la possibilitat de treballar a pantalla completa.

Com l’anterior està disponible per a IOs i Android.

NG World Atlas és una aplicació de National Geographic que permet explorar el món a través d’un Atles i tenir accés a dades com ara banderes, fets o estadístiques dels diferents països. A més permet descarregar mapes i compta amb jocs de preguntes per estudiar.

Es pot trobar a la App Store a un preu d’1,99 dòlars.

apps_colePhotoMath És una aplicació que fa servir la càmera del nostre smartphone per escanejar les operacions matemàtiques que ens proposen i ens diu el resultat i els passos que s’han seguit.

L’aplicació és gratuïta i està disponible tant a IOs com a Android.

ICuadernos són la versió digital dels tradicionals Cuadernos Rubio que s’han fet servir per aprendre a llegir, sumar, restar, multiplicar i dividir. L’aplicació és gratuïta i els quaderns es poden comprar a un preu al voltant d’1 €.

Finalment, per aprendre idiomes hi ha múltiples aplicacions, entre elles destaquem Duolingo, una app totalment gratuïta amb la que podem aprendre anglès, francès, alemany, italià, o portuguès a través d’un aprenentatge progressiu a diferents nivells.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live