Amazon Fire PhoneLa botiga Online Amazon ha presentat el seu primer smartphone anomenat ‘FirePhone’ que presenta com a novetat més interessant efecte tridimensional en la pantalla i està pensat per potenciar el treball en el núvol.

El terminal compta amb una pantalla de 4,7 polsades, té un gruix de 8.9 mm i un pes de 160 gr. La seva pantalla és una mica més gran que un iPhone 5, esta reforçada amb Gorilla Glass 3, igual que la part posterior de la carcassa i té una resolució de 720 p. que encara que no sigui de les millors resolucions, disposa de gran capacitat de brillantor, 590 bits que permeten que s vegi bé en exteriors.

Pel que fa a rendiment comptarà amb un processador de doble nucli Snapdragon 800 a 2.2 Ghz, Adreno 330 per a la part gràfica, i 2 GB de memòria RAM. La memòria interna tindrà dues opcions: 32 o 64 GB. Quant a la bateria, la seva capacitat és de 2400 mAh i pel que fa a la connectivitat compta amb NFC, Wifi 802.11a/b/g/n/ac i LTE però només BT 3.0.

Amazon Fire Phone_3La càmera de fotos, un altre element essencial de les últimes generacions de smartphones disposa d’un sensor de resolució de 13 megapíxels, amb lluminositat F/2.0 en la lent de cinc elements, i estabilització òptica integrada. La gravació de vídeo és de 1080p a 30 fps, mentre que la càmera frontal ofereix una resolució de 2.1 megapíxels.

Un aspecte que Amazon ha cuidat especialment en el seu telèfon intel·ligent és el so. Així, el Fire Phone disposa d’altaveus estèreo compatibles amb la tecnologia Dolby Digital Plus així com auriculars amb cable pla i de tipus magnètic per portar-lo sempre junts.

El Fire Phone incorpora dues noves tecnologies: la perspectiva dinàmica i el Firefly.

Amazon Fire Phoene 2La perspectiva dinàmica utilitza un nou sistema de sensors i càmeres per fer un efecte d’imatges en 3D. Aquesta tecnologia també serveix perquè l’aparell reconegui els moviments del cap de l’usuari que es fan servir per navegar o jugar amb una sola ma a través dels gestos. Tot això gràcies a quatre càmeres especialitzades i que consumeixen molt poca energia i quatre LED infrarojos situats en la part frontal del telèfon, un processador personalitzat, algoritmes sofisticats i un motor de reproducció de gràfics eficient.

El Firefly reconeix tot tipus de coses com ara els números de telèfon tan sols apropant la càmera, la música que sona o imatges de vídeo. Aquesta funció s’activa a través del botó de la càmera i un cop fa el reconeixement ens ofereix poder comprar el producte a la botiga d’Amazon.

L’aparell, de moment, només es podrà adquirir als EE.UU a partir del 25 de juliol associat a un contracte de dos anys amb AT & T a partir de 199 dòlars per al model de 16 GB, i de 299 dòlars pel de 32 GB. Lliure, el més assequible tindrà un preu de 649 dòlars.

Comparteix
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • MySpace
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • Live